• Dessverre er ikke netthandel tilgjengelig på thule.com i ditt land.
  • Den ikoniske all-terrain barnevognen, Thule Urban Glide 3, har nettopp fått en oppgradering.
A man holding a piece of Thule luggage and a Thule backpacks stands next to a Thule Urban Glide 3 stroller.

Den originale barnevognen for alle slags terreng

Opplev naturen som aldri før med Thule Urban Glide 3. Denne nye utgaven av Thule populære barnevogn for alle slags terreng kommer nå med spennende oppdateringer og, for første gang, med et firehjulsalternativ. Den er mer enn bare en barnevogn – den er et løfte om eventyr, stil og bekvemmelighet for moderne familier.

Mer komfort for små oppdagelsesreisende

Thule Urban Glide 3 er laget for familier på farten. Enten dere navigerer i bygater eller utforsker naturstier, går ikke denne barnevognen på kompromiss med komfort, funksjonalitet eller stil. Forbedringene inkluderer:

  • En ny innebygd benstøtte: Sammen med et oppdatert sete med flere hvilestillinger tilbyr den uovertruffen komfort, perfekt for en blund under eventyr.
  • Utvidet kalesje: Rikelig beskyttelse mot sol og regn, designet med ventilasjon for de varme, solfylte dagene.

Kjøp nå

Møt den nye serien!

A man holding a Thule duffel bag pushes a child in a Thule Urban Glide 3 stroller.

Thule Urban Glide 3

Thule Urban Glide 3 er den ikoniske vognen for alle slags terreng i full størrelse, perfekt for både nyfødte og småbarn. Oppdatert med flere komfortfunksjoner gir den innebygde benstøtten, det komfortable setet med justerbar tilbakelening og full kalesje med ventilasjon en behagelig tur hele dagen, overalt.
A woman is holding a baby next to the Thule Urban Glide 4-wheel stroller.

Thule Urban Glide 4-hjul

Thule Urban Glide 4-hjul er en byvennlig barnevogn som er perfekt for nyfødte og småbarn. Som den ultimate urbane barnevognen i full størrelse, blander den sømløst komfort, funksjonalitet, sjenerøs oppbevaringskapasitet og ytelse på alle overflater. Designet for daglig bruk, gir den mulighet for uovertruffen manøvrerbarhet. Gli gjennom trange passasjer og overfylte områder, enten du spaserer i bygatene eller erobrer ulendt terreng.
A man is holding a Thule duffel bag and a woman is standing next to the Thule Urban Glide 3 double stroller with a smiling child in it.

Thule Urban Glide søskenvogn

Thule Urban Glide 3-søskenvognen er den perfekte fra følgesvennen for aktive foreldre med to barn. Denne lette side-ved-side-barnevognen har romslige og individuelt justerbare seter og passerer enkelt gjennom døråpninger.

Fullpakket med flotte funksjoner

A woman is pushing a Thule Urban Glide 3 stroller with a child in it across the sand.

Designet for alle typer terreng

Lett design og store luftfylte dekk for uovertruffen manøvrerbarhet over ulike terreng.
A woman checks on her child who is laying in a Thule Urban Glide 3 stroller.

Overlegen komfort for barnet

Full kalesjedekning med ventilasjon, innebygd benstøtte og et justerbart tilbakelent sete sikrer barnets komfort på hver reise.
Close up image of the handle on the Thule Urban Glide 3 stroller.

Jevn vribrems

En integrert vrihåndbrems sikrer jevn og sikker kontroll, og holder deg og barnet ditt trygge på eventyrene dine.

En levende legende

"Thule Urban Glide 3 er bygget på et design som ikke bare har vunnet internasjonale priser, men som også er blitt en favoritt blant familier over hele verden. Det er en hjørnestein i produktsortimentet vårt, basert på overlegent design og topp funksjonalitet. Den nyeste versjonen av Thule Urban Glide 3 introduserer spennende funksjoner og det etterlengtede firehjulsalternativet, og tar et betydelig sprang fremover. Den er laget basert på kundenes innsikt og vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring."

Sara Berggren, produktsjef i Thule

Kjøp nå