• Dessverre er ikke netthandel tilgjengelig på thule.com i ditt land.
  • Den ikoniske all-terrain barnevognen, Thule Urban Glide 3, har nettopp fått en oppgradering.
A parent walks across a crowded street with their toddler in a Thule Shine Air Purifier Canopy.

Thule Shine Air Purifier Canopy

Thule Shine Air Purifier Canopy sikrer at barnet ditt kan puste i renset luft – selv i hjertet av en travel by.

Luftforurensning er virkeligheten for de fleste familier som bor i byer over hele verden. Småbarn er mest sårbare for de skadelige effektene av forurensning – ikke bare fordi de reiser nærmere bileksos, men fordi lungene deres er i avgjørende utviklingsstadier.

Vår luftrenser for babyer er integrert med kalesjen og bruker teknologi utviklet av medisinske eksperter for å skape en mild strøm av renset luft rundt barnet ditt. Luften fornyes flere ganger i minuttet for å gi ren luft for hvert åndedrag. I bunn og grunn så tar du med deg den rensede luften – uansett hvor du går.

Thule Shine Air Purifier Canopy blir tilgjengelig sommeren 2023.

Handle nå

Bruker pålitelig luftrensingsteknologi

Hvordan virker luftrenseren i Thule Shine Air Purifier Canopy?
En vifte på baksiden av kalesjen trekker inn luft, filtrerer den og fører den deretter forsiktig inn i barnevognen eller babybagen. Det svært effektive EPA-filteret fanger opp inntil 98 % av skadelige forurensende partikler, samt virus, bakterier og pollen. Dette sikrer at luften som kommer inn i vognen og omgir barnet ditt, er ren og renset.

EPA-filtre fylles etter hvert opp med partikler og må skiftes ut 3–4 ganger i året, avhengig av forurensningsnivået. Thule-appen gir deg beskjed når det er på tide å bytte filter.

We can see dirty particles entering the Thule Shine Air Purifier Canopy, and coming out as clean air.

Hva er EPA-teknologi?
Thule Shine Air Purifier Canopy bruker et pålitelig EPA-sertifisert filter som svært effektivt fanger opp forurensende partikler så små som 2,5 PM. Filteret er det foretrukne filteret i helseinstitusjoner over hele verden.

Hva slags forurensning fjernes?
Thule Air Purifier Canopy er svært effektiv til å fjerne skadelige PM 2,5-mikropartikler som kan finnes i luftforurensning og trafikk.

Thule Shine Air Purifier app that can help control the canopy.

Kobles til en app

Koble Thule Shine Air Purifier Canopy til Thule-appen via Bluetooth for å holde oversikt over luftkvalitetsnivåer. Thule-appen er tilgjengelig for nedlasting i de ledende appbutikkene.

Ved å sammenligne luften under barnets kalesje med luften utenfor med Thule-appen kan du gjøre en stikkprøve av luftkvaliteten. Etter 60–70 sekunder får du et resultat som forteller deg gjeldende status for luftkvaliteten.

Få et varsel når det er på tide å bytte filter. EPA-filtrene fylles opp med partikler og må skiftes ut omtrent 3–4 ganger i året avhengig av bruksnivået. Thule-appen gir deg beskjed når det er på tide å bytte filter.

A toddler sits inside the Thule Shine Air Purifier Canopy taking a sip from a sippy cup.

Sørger for en rolig, friluftsaktig følelse for babyen din

Kalesjen er åpen og luftig for å sikre at både nyfødte og småbarn har det komfortabelt, mens den milde, stille luftstrømmen sørger for at søvnen deres ikke blir forstyrret.
A couple sit on a bench, playing with their toddler that is sitting in a blue Thule Shine toddler stroller.

Bruk kalesjen sammen med Thule Shine

Thule Air Purifier Canopy fungerer sammen med Thule Shine-barnevognen din, en bybarnevogn som er robust og kompakt for spaserturer i byen.

Tilbehør til Thule Shine-barnevognen din