• Dessverre er ikke netthandel tilgjengelig på thule.com i ditt land.
  • Den ikoniske all-terrain barnevognen, Thule Urban Glide 3, har nettopp fått en oppgradering.
Thule Allax

Designet for å beskytte både hunder og mennesker

Thule Allax-hundeburet er det perfekte valget for trygge og komfortable bilturer med din firbeinte venn. Det er designet for virkelige situasjoner, er grundig kollisjonstestet og har en innovativ deformasjonssone som gir overlegen beskyttelse for både passasjerer og hunden din.

Pålitelig og enkelt å bruke

Thule Allax er tilgjengelig i ti forskjellige størrelser for å optimalisere plassen i bilen og finne den perfekte passformen for hunden din til å reise seg og snu seg under reisen. For en forenklet brukeropplevelse lar bilvelgerfunksjonen på Thule.com hundeeiere finne den perfekte passformen til bilen sin. For ekstra bekvemmelighet har buret også et vindu og åpninger, noe som gjør det enkelt for deg å sjekke din pelskledde venn når som helst.

Gjennomtenkt design, førsteklasses kvalitet

Hundeeiere setter pris på burets solide materialer og de gjennomtenkte designdetaljene, som døren som åpnes og lukkes jevnt og den innebygde låsen for ekstra sikkerhet. Det er denne grundige oppmerksomheten på detaljene som sikrer at buret ikke skrangler mens du kjører og gir et helhetlig og premium utseende og følelse.

Thule Allax lanseres i januar 2024.

Handle nå

Tre grunner til at du vil sette pris på det nye hundeburet

Thule Allax

Trygg og pålitelig

Thule Allax gir avansert beskyttelse og komfort for hunden din. Det er kollisjonstestet forfra og bak, og i et veltscenario. Det har en innovativ deformasjonssone og en rømningsluke – alt for å sørge for at du og hunden din får en komfortabel og trygg tur.
Thule Allax

Passer din bil – og din hund

Tilgjengelig i ti forskjellige størrelser og med justerbar dybde. Det finne et Thule Allax hundebur som passer perfekt til bilen din og hunden din.
Thule Allax

For et aktivt liv sammen

Dette premium hundeburet er enkelt å bruke og har en gassdempet dør for jevn åpning og lukking, en innebygd lås og flott tilbehør for å fullføre opplevelsen.
Hos Thule er det viktig at produktene våre er designet for den virkelige verden. Det er grunnen til at hundeburene er grundig testet i virkelige scenarioer, som frontkollisjoner og påkjørsler bakfra. Den innovative deformasjonssonen er også en designfunksjon som er unik for Thule hundebur. I tilfelle en påkjørsel bakfra, bidrar deformasjonssonen til at buret komprimeres på en kontrollert måte for å minimere risikoen for skader for passasjerer i baksetet, samtidig som hunden din holder seg trygg.
- Louise Melin, produktsjef hos Thule