• Dessverre er ikke netthandel tilgjengelig på thule.com i ditt land.
  • Den ikoniske all-terrain barnevognen, Thule Urban Glide 3, har nettopp fått en oppgradering.

Ny kalesjefarge for Thule Spring Stroller

Flytt den. Slå den samme. Lev med den. Thule Spring er en barnevogn som lar deg og barnet ditt glede dere over verden – hele dagen, hver dag.
Thule Spring

Thule Spring med tre hjul er en funksjonell, morsom og fleksibel trillevogn laget for aktive familier på farten.

Internasjonal produktsjef Sara Berggren sier: «Thule Spring er laget for bevegelse, for alle gangene du går inn eller ut av døren, navigerer gjennom trange gater, handler mat eller møter venner. Thule Spring vil forenkle dagen din med sammenslåing med én hånd, selvbalanserende design og kompakt form som gjør den perfekt for byeventyr.»

Thule Spring

Vis frem personligheten med trillevognen for byen, Thule Spring
Med to forskjellige rammer – aluminium og svart – og et utvalg av seks forskjellige kalesjer, kan du mikse og matche farger for å skape et personlig uttrykk. Ønsker du noe ekstra? Legg til tilbehør for funksjonalitet og et vakkert utseende.

«Fargene er en stor del av det som gjør Thule Spring så spesiell. Nå legger vil til en veldig fin farge kalt Misty Rose Melange som garantert vil skape oppmerksomhet.»

Se Thule Spring


Beslektede nyheter
Thule Chariot

Nye, moderne farger for sykkelvognen Thule Chariot

Thule Chariot får en oppdatering med moderne farger, men alt som gjør den til en enestående sykkelhenger er fortsatt der.
Thule Urban Glide 2

Få litt farger inn i livet ditt med joggevognen Thule Urban Glide 2

Barnevognen for all slags terreng, Thule Urban Glide 2, har lenge vært en favoritt blant aktive familier på farten. Nå er den tilgjengelig i et utvalg nye, spennende farger.