• Dessverre er ikke netthandel tilgjengelig på thule.com i ditt land.
  • Den ikoniske all-terrain barnevognen, Thule Urban Glide 3, har nettopp fått en oppgradering.
Two vehicles parked in the mountains with a family and an elderly couple.

Thule lanserer en rekke innovative nye bobilprodukter

Hos Thule er vi alltid stolte av å skape unike, toppmoderne løsninger for den moderne brukeren. Vår siste generasjon av nye bobilprodukter er ikke noe unntak.

Med den økende populariteten til å leve ut campinglivsstilen i en bobil eller en kompakt campingbil, har Thule utviklet en rekke smart designede produkter for å tilfredsstille den moderne bobilbrukeren. Fra fullt tilpassbare trekantede markisepaneler til en transportløsning for elsykler som også fungerer som et vanlig tilhengerfeste – Thule designer produkter for fremtiden til bobilsektoren.


Våre spennende nye produkter

A man loads items into the back of his motorhome that has the Thule Veloswing installed.

Thule Veloswing

Last elsyklene, og dra ut på en uforglemmelig ferie med Thule Veloswing. Med Thule Veloswing kan du enkelt bruke samme sykkelstativ for tilhengerfeste som på din vanlige bil.

Men dette fullt sertifiserte hengerfestet er mer enn en transportløsning for elsykler. Med en slepekapasitet så høy som kjøretøyets grense, kan du bruke Thule Veloswing til å trekke en tung tilhenger, montere en bagasjeboks og mer.

Finn ut mer om Thule Veloswing transportløsning for elsykkel

A father sits under the Thule Subsola panels together with his daughter.

Thule Subsola

Med Thule Subsola-panelene kan du utvide plassen utenfor den kompakte campingbilen enda mer. Disse modulære trekantede panelene kobles til markisen din, kobles sammen med glidelås og kan settes opp på kreative måter, slik at du kan få akkurat den dekningen og det utseendet du ønsker.

Finn ut mer om Thule Subsola-paneler

A vehicle is parked next to the mountains with a Thule Sidehill awning that a woman is sitting under.

Thule Sidehill

Thule Sidehill er den mest kompakte fjærarmsmarkisen på markedet. Den er designet for å passe alle kompakte campingbiler og har en kompakt form som gjør at campingbileiere kan holde seg under 2-metershøydemerket. Et integrert, låsbart oppbevaringsrom for den sammenleggbare håndsveiven gjør den enda mer praktisk.

Finn ut mer om Thule Sidehill markise

A motorhome is loaded wth bikes on the Thule Velotrack and a woman unloads her bike.

Thule VeloTrack

Thule VeloTrack er et elsykkelkompatibelt sykkelstativ for varebiler, designet for å laste flere og større sykler, samtidig som du fortsatt kan åpne bakdøren.

Finn ut mer om Thule VeloTrack sykkelstativ