A couple unload gear from their van with e-bikes and a bike rack on the Thule VeloSwing van e-bike carrier.

Thule VeloSwing – više od rješenja za prijevoz e-bicikala na kombijima

Utovarite svoje e-bicikle i krenite na nezaboravan odmor uz proizvod Thule VeloSwing, inovativno rješenje za prijevoz bicikala koje se postavlja na kuku za vuču vašeg kombija Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer ili novog modela Opel Movano.

Uz proizvod Thule VeloSwing možete praktično upotrebljavati isti nosač bicikla koji se postavlja na kuku za vuču i na vašem običnom automobilu. Ako trebate pristup pakiranju straga, jednostavno zakrenite proizvod Thule VeloSwing u stranu za potpuni pristup stražnjim vratima, čak i s natovarenim e-biciklima.

Ali ova potpuno certificirana kuka za vuču više je od rješenja za prijevoz e-bicikla. Uz kapacitet vuče do ograničenja vašeg vozila, proizvod Thule VeloSwing možete upotrebljavati za vuču teške prikolice, stražnje kutije za teret i još toga.

Want to know more? Sign up!

Be the first to get the news about Thule product launches

Što proizvod Thule VeloSwing čini tako inovativnim?

A man loads gear into a van with the rear door open and bikes on the Thule VeloSwing ven e-bike carrier.

Potpuni pristup stražnjim vratima

Ova kuka za vuču lako se zakreće u stranu kako bi vam omogućila potpuni pristup stražnjem dijelu vašeg vozila, čak i s postavljenim e-biciklima.
A close-up of a vehicle with the Thule Veloswing towbar attached to the bumper.

Utovarite bilo koji željeni nosač koji se postavlja na kuku za vuču

Ovo rješenje za postavljanje na kuku za vuču omogućuje vam uporabu istog nosača koji se postavlja na kuku za vuču kampera i automobila za svakodnevnu uporabu. Želite li umjesto toga pričvrstiti kutiju za teret na kuku za vuču? Thule VeloSwing omogućuje vam pričvršćivanje bilo kojeg nosača tereta na kuku za vuču.
By the water, a woman watches a white van tow a boat thanks to the Thule VeloSwing towbar.

Vucite teške prikolice, čamce i još mnogo toga!

Thule VeloSwing funkcionira kao certificirana kuka za vuču, omogućujući vam da vučete tešku prikolicu, čamac i drugu dodatnu opremu koja se vuče do ograničenja vozila.
Thule VeloSwing prvi je takve vrste i predstavlja jednostavan način za uživanje u kombiju na nekim prekrasnim novim mjestima. Natovarite svoje bicikle i usredotočite se na pustolovinu na otvorenom koja je pred vama – Thule VeloSwing pobrinut će se za ostalo.

Kombinirajte s ovim proizvodima