Oikeudelliset tiedot ja yksityisyyskäytäntö


Mitä tietoja THULE kerää ja mihin niitä käytetään?

Thule Group ei kerää mitään henkilötietojasi (esim. nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi) verkkosivustonsa kautta tietämättäsi tai luvattasi, ellet ole antanut meille lupaa vapaaehtoisesti.

Kysymyksiisi tai pyyntöihisi vastaaminen tai sähköisen uutiskirjeemme ja erikoistarjouksiemme toimittaminen saattaa edellyttää, että pyydämme henkilötietojasi, kuten nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi. Saatamme käyttää näitä tietoja pyyntöihisi vastaamiseen tai pyyntösi edellyttämään postitse, sähköpostitse tai puhelimitse tapahtuvaan yhteydenottoon tai sähköisen uutiskirjeen tai muiden tietojen toimittamiseen. Keräämme nämä henkilötiedot myös, jos lähetät ne työhakemuksen mukana.

Ruotsin henkilötietolain (PuL) mukaan sinulla on oikeus henkilötietojesi käyttöön ja oikaisuun. Thule Group pyrkii kaikin keinoin kunnioittamaan näitä oikeuksia kaikkien laillisten velvoitteidensa täyttämiseksi.

Oikeutesi tietosuojaan
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi, joita Thule Group käsittelee. Sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaisua. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa perua Thule Groupille antamasi lupa henkilötietojesi käsittelyyn tulevaisuudessa.

25. toukokuuta 2018 alkaen sinulla on tietosuojalain puitteissa myös oikeus kieltää tietty henkilötietojen käsittely, oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista ja oikeus tietojen siirtoon. Oikeus tietojen siirtoon tarkoittaa sellaisia toimittamiasi henkilötietoja, joita Thule Group käsittelee sinun ja Thule Groupin tekemän sopimuksen mukaisesti tai luvallasi. Näitä ovat nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maa, ostetut ja rekisteröidyt tuotteet, sarjanumerot, ostopäivä ja ostopaikka. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Thule Group käsittelee henkilötietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen info@thule.com. Sinulla on niin halutessasi luonnollisesti myös oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle.


Paljastaako THULE GROUP tallentamiaan tietoja ulkopuolisille tahoille?
Thule Group tallentaa henkilötietoja vain lain- ja säädöstenmukaisella tavalla ja sinulle tarjottavien personoitujen palvelujen edellyttämällä tavalla.

Jos toimitat henkilötietoja meille, emme luovuta niitä millekään kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi, ellei meiltä sitä lain mukaan edellytetä tai ellemme usko, että tällaisia toimia tarvitaan (i) julkisen intressin nimissä tehtävän toimenpiteen vuoksi tai (ii) Thule Groupin oikeuksien tai omaisuuden tai jonkin muun Thule Groupin yhtiön tai tytäryhtiön puolustamiseksi. Kysymyksiisi ja pyyntöihisi vastaaminen ja määrättyjen tietojen toimittaminen sinulle saattaa kuitenkin edellyttää henkilötietojesi jakamista muille Thule Groupin yhtiöille. Tällaiset muut Thule Groupin yhtiöt saattavat sijaita Euroopan talousalueella tai sen ulkopuolella. Jos lähetät henkilötietojasi, annat edellä kuvatun mukaisesti vapaaehtoisesti lupasi siirtää tällaiset tiedot muihin maihin, mukaan lukien Euroopan talousalueella tai sen ulkopuolella oleviin maihin.

Emme myy, vuokraa emmekä markkinoi henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille nyt tai tulevaisuudessa. 

 

Mitä evästeet ovat?
Kun käyt verkkosivuillamme, joitakin tietoja saatetaan tallentaa tietokoneeseesi "evästeenä". "Eväste" on pieni tietoja sisältävä tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneeseesi. Evästeitä käytetään vain teknisessä tarkoituksessa verkkosivun käytön nopeuttamiseksi. Yksi evästetyypeistä tallentaa tiedoston pysyvästi tietokoneeseesi. Tiedostoa voidaan käyttää sitten verkkosivun mukauttamiseen käyttäjän valintojen ja kiinnostusten kohteiden mukaan. Yleisin evästetyyppi on "istuntoeväste". Kun käyt verkkosivulla, istuntoevästeitä lähetetään tietokoneesi ja palvelimen välillä, jotta tietoja voidaan käyttää. Istuntoevästeet häviävät, kun sammutat selaimen. "Pysyvä eväste" tallennetaan levylle, ja se pysyy tallennettuna myös selaimen sulkemisen jälkeen.

Thule Group käyttää evästeitä vierailijatilastojen keräämiseen ja käyttäjän mieltymysten tallentamiseen verkkosivustoja selattaessa. Tällä tavalla pyrimme kohdistamaan tietoja vierailijoille relevantilla tavalla.

Thule Group ei milloinkaan käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen, ellei muutoin ole erikseen ilmoitettu.

Jos et hyväksy Thule Groupin evästekäyttöä verkkosivustossamme, voit määrittää selaimen hylkäämään evästeet muokkaamalla selainasetuksia. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että emme voi taata kaikkien verkkosivustomme toimintojen toimimista tarkoitetulla tavalla. Evästeiden hylkäämistä koskevat toimet vaihtelevat käyttämäsi selaimen mukaan. Lisätietoja on selaimen mukana toimitetuissa tiedoissa. 

Mikä on AddThis?
AddThis-painikkeilla verkkosivustojen omistajat voivat jakaa sisältöä vaivattomasti muiden kanssa joko yhteisöpalveluissa, sähköpostitse tai merkitsemällä sivun kirjanmerkiksi. Painikkeilla kerätään tilastotietoja käyttäjien kirjanmerkeistä ja jakamistoimista, ja niiden avulla vierailijat voivat lisätä sivustojen suosiota ja luokitusta. 

 

Mikä on sosiaalinen media?
Verkkosivustolla saatetaan käyttää sosiaalisen median pienoisohjelmia, joilla käyttäjät voivat jakaa verkkosivustojemme sisältöä eri yhteisöpalveluissa (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn ja niin edelleen). Lisätietoja näiden ulkopuolisten tahojen keräämistä tiedoista ja kyseisten tahojen käyttämistä keruutavoista ja evästeistä on kunkin yhteisöpalvelun yksityisyyskäytännössä.  


Mitä hinnat osoitteessa thule.com ovat?

Osoitteessa thule.com olevat hinnat ovat ohjevähittäishintoja (OVH). Hinnat saattavat vaihdella paikallisesti. Saat lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältä. 

 

Kuinka THULE GROUP suojaa asiakastietonsa?
Thule Groupilla on korkeat standardit henkilötietojen suojaamiseen. Henkilötiedot suojataan tarkkaan ja huolellisesti.

Kaikki salasanat salataan ja palvelimemme suojataan turvallisilla palomuureilla.  

 

Koskeeko Thule Groupin yksityisyyskäytäntö linkitettyjä ulkoisia verkkosivustoja?
Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, kuten kumppaniemme sivustoihin. Nämä kolmansien osapuolten verkkosivustot eivät ole hallinnassamme, eikä tämä yksityisyyskäytäntö koske niitä. Jos käytät joitakin muita verkkosivustoja annettujen linkkien kautta, huomaa, että kyseisten verkkosivustojen operaattorit saattavat kerätä henkilötietojasi. Varmista, että näiden ulkopuolisten tahojen yksityisyyskäytäntö on kelvollinen, ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja.  

 

Ekstranet-käyttäjien tietojen käsitteleminen
Thule Groupin ekstranet-verkkoihin kirjaudutaan henkilökohtaisesti omalla sähköpostiosoitteella, jota käytetään tunnistautumiseen. Käyttäjä, joka on yhteydessä jälleenmyyjään/myyntipisteeseen, saa kyseisen jälleenmyyjän/myyntipisteen tietoasetukset. Jälleenmyyjän/myyntipisteen ekstranet-järjestelmänvalvojan vastuulla on poistaa kaikki oikeudet käyttäjältä, jolla ei enää pitäisi olla ekstranet-käyttöoikeuksia jälleenmyyjän/myyntipisteen puolesta.

Muut Thule Group ‑tuotemerkit saattavat käyttää samoja käyttäjätietoja, ja tämä koskee myös Thule Groupin ekstranetiä. Ekstranet käsittää kaikki tuotemerkit.  

 

Miten Thule Group päivittää tätä yksityisyyskäytäntöä?
Thule Group saattaa uusia tämän yksityisyyskäytännön ehdot milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta päivittämällä käytännön. Suosittelemme, että verkkosivujemme kävijät tarkistavat Thule Groupin yksityisyyskäytännön säännöllisesti uudelleen sekä tutustuvat siihen lisättyihin uusiin tietoihin ja siihen tehtyihin muutoksiin. 

 

Tavaramerkki ja tekijänoikeudet
Tavaramerkki on sana, liikemerkki, tunnuslause, väri tai muoto, josta tunnistaa tai erottaa tuotteen tai palvelun lähteen tai alkuperän. Kaikki Thule Groupille kuuluvat tavaramerkit ovat yhtiön tärkeää ja arvokasta omaisuutta.

Thule Group kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia, ja me edellytämme samaa muilta.

Jos tällä sivustolla ei toisin ole mainittu, kaikki tavaramerkit, tuotenimet ja yrityslogot ovat Thule Groupin tai sen kumppanien omaisuutta ja immateriaalioikeuslain suojaamia.

Thule Groupille kuuluvia tavaramerkkejä, tuotenimiä ja yrityslogoja ei saa käyttää millään tavalla ilman Thule Groupin etukäteen kirjallisesti myöntämää lupaa.

Tämän verkkosivuston, mukaan lukien rajoituksetta kaikkien asiakirjojen, tiedostojen, tekstien, kuvien, grafiikoiden, laitteiden, äänten ja audiovisuaalisten elementtien, tekijänoikeudet kuuluvat Thule Groupille, ja niillä on Ruotsin ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suoja. (Kaikki oikeudet pidätetään.)

Tätä verkkosivustoa tai sen osia ei saa jäljempänä eriteltyjä tapoja lukuun ottamatta jäljentää, monistaa, kopioida, siirtää, jakaa, taltioida tai muulla tavoin hyödyntää kaupallisessa tarkoituksessa ilman Thule Groupin etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Muille verkkosivustoille ei saa lisätä näille verkkosivuille johtavia linkkejä ilman Thule Groupin etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Näiden verkkosivujen sisällön muuttaminen on ehdottomasti kielletty.

Sinulla on oikeus tarkastella, tulostaa ja kopioida kaikkia tällä verkkosivustolla julkaistuja asiakirjoja, jos käyttötarkoitus on henkilökohtainen ja ei-kaupallinen, ja edellyttäen, että kaikki tekijänoikeusmerkinnät tai muut omistusoikeusmerkinnät ovat mukana kopioissa tai tulosteissa.

Sinulla on oikeus käyttää tämän verkkosivuston tietoja, jos ainoa käyttötarkoitus on tietojen esittäminen ja jos tietojen lähde mainitaan. Sinulla on oikeus kopioida ja tulostaa lehdistötiedotteita ja muita julkisiksi määriteltyjä asiakirjoja.

Tietojen sisältöä ei saa muuttaa, ja tietoja on käytettävä tavalla, joka ei vahingoita Thule Groupin mainetta.

Verkkosivustolla voi olla kuvia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat kolmansille osapuolille.  

 

Yhteydenotto
Jos sinulla on kysyttävää yksityisyyskäytännöstä, ota yhteyttä asiakastukeen tämän verkkosivuston välityksellä.

 

Vastuuvapauslauseke
Vaikka Thule Groupin verkkosivustolla olevien tietojen paikkansapitävyys on pyritty huolellisesti varmistamaan, toimitamme tiedot "sellaisenaan" emmekä anna mitään suoraan tai epäsuorasti ilmaistuja takuita siitä, että tiedot ovat oikein, että tiedoissa ei ole puutteita tai että tiedot ovat ajantasaisia. Hyväksyt, että käytät verkkosivustoa, mukana lukien rajoituksetta verkkosivuston sisältämiä linkkejä ja tietoja, yksinomaan omalla vastuullasi. Thule Group ei myöskään vastaa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston sisällöstä, ja mahdolliset linkit tällaisiin kolmansien osapuolten sivustoihin on annettu yksinomaan käyttäjän palvelemiseksi. Thule Groupin eri verkkosivustojen kaikessa aineistossa, mukaan lukien rajoituksetta tekstissä, valokuvissa, grafiikoissa ja luvuissa, voi olla teknisiä virheitä, kirjoitusasuun liittyviä epätarkkuuksia tai muuntyyppisiä virheitä tai epätarkkuuksia. Thule Group tai Thule Groupin kumppaniyritykset eivät millään tavoin vastaa tällaisista virheistä tai epätarkkuuksista.

Tämä koskee myös tämän verkkosivuston "Ostajan opasta" ja sen antamia tuloksia, jotka toimitetaan pelkästään palveluna ja yksinomaan tietojen esittämiseksi ja jotka eivät sisällä mitään neuvoja tai suosituksia, joita voidaan luotettavasti pitää päätösten tai toiminnan perustana. Kaikki data ja kaikki tiedot, jotka "Ostajan oppaan" välityksellä toimitetaan, perustuvat Thulen tuotteille määrätyissä kolmansien osapuolten tuotteissa tehtyihin testeihin. Tällaisten kolmansien osapuolten tuotteiden ja niiden osien tekniset komponentit, suorituskyky, laatu tai muut ominaisuudet ovat voineet muuttua Thule Groupin testien jälkeen (siten, ettei Thule Groupilla ole ollut tähän osaa eikä tietoa asiasta). Näin ollen Thule Group tai mikään Thule Groupin kumppaniyritys ei vastaa (ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu) sellaisista omaisuus- tai henkilövahingoista, joiden syynä on Thule-tuotteen käyttäminen tavalla, joka ei ole sellaisen ohjeen tai käyttöoppaan mukaista, joka (i) toimitetaan Thule-tuotteen mukana ostohetkellä tai (ii) koskee niitä tuotteita, joihin Thule-tuote asennetaan tai joiden kanssa Thule-tuotetta käytetään. Thule Group kehottaa lukemaan jokaisen tällaisen ohjeen tai käyttöoppaan huolellisesti ennen kunkin Thule-tuotteen käyttämistä.

Thule Group kiistää ehdottomasti kaikenlaiset takuut siitä, että Thule Groupin verkkosivustot ovat viruksettomia ja etteivät ne sisällä mitään muuta mahdollisesti vaikutuksiltaan tartuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia tai että mikään Thule Groupin verkkosivusto toimii keskeytyksittä tai virheettömästi.

Thule Group tai Thule Groupiin kytköksissä olevat ihmiset tai yritykset eivät ole vastuussa mistään vahingoista, joiden syynä on tämän verkkosivuston tai sen sisältämien tietojen, sisällön, palveluiden tai aineistojen, käyttäminen tai kykenemättömyys käyttää niitä.

Thule Group pidättää oikeuden muuttaa, lisätä ja/tai poistaa verkkosivuston tietoja (mukaan lukien tämän vastuuvapauslausekkeen) milloin tahansa ilman aiempaa ilmoitusta. Thule Groupilla ei ole velvollisuutta päivittää tätä verkkosivustoa, mukaan lukien verkkosivuston tietoja.