Oikeudelliset tiedot ja yksityisyyskäytäntö



Mitä tietoja THULE Group kerää ja mihin kerättyjä tietoja käytetään?

Thule Group ei kerää henkilötietojasi (kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) sivustomme kautta ilmoittamatta ja lupaa pyytämättä, ellet ole luovuttanut tietoja vapaaehtoisesti.

Jotta voimme vastata kysymyksiisi, täyttää pyyntösi paremmin tai toimittaa sinulle uutiskirjeemme tai erikoistarjouksia, meidän on ehkä pyydettävä sinua ilmoittamaan henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saatamme käyttää näitä tietoja pyyntöihisi vastaamiseen tai postitse, sähköpostitse tai puhelimitse tapahtuviin yhteydenottoihin, jotta voimme täyttää pyyntösi paremmin tai toimittaa sinulle uutiskirjeen tai muita tietoja. Jos lähetät meille henkilökohtaisia tietoja työpaikkaa hakiessasi, keräämme nämä tiedot myös tällöin.

Ruotsin henkilötietolain (PuL) mukaan sinulla on oikeus käsitellä ja korjata sinua käsitteleviä henkilötietoja. Thule Group noudattaa näitä oikeuksia niin pitkälle kuin mahdollista kaikkien lakivelvoitteidemme täyttämiseksi.

Jos et vastaisuudessa halua sähköpostia Thule Groupilta, siirry kohtaan Oma tili ja muuta asetuksiasi. 

 

Luovuttaako THULE GROUP tallentamiaan tietoja kolmansille osapuolille?
Thule Group tallentaa henkilötietoja vain lakien ja säädösten vaatimusten täyttämiseksi tai räätälöityjen palveluiden toimittamiseksi asiakkaille.

Jos toimitat meille henkilötietoja, emme paljasta näitä henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, ellei laki edellytä meidän näin toimivan tai ellemme vilpittömästi usko, että tällainen toiminta on tarpeen (i) yleisen edun vuoksi tai (ii) Thule Groupin tai Thule Groupin tahojen tai tytäryhtiöiden oikeuksien tai omaisuuden puolustamiseksi. Henkilökohtaisia tietojasi voidaan kuitenkin luovuttaa muiden Thule Groupin tahojen käyttöön, jotta voimme paremmin vastata kysymyksiisi, täyttää pyyntöjäsi ja toimittaa määrättyjä tietoja sinulle. Tällaiset Thule Groupiin kuuluvat tahot voivat sijaita Euroopan talousalueella tai sen ulkopuolella. Jos luovutat henkilötietoja, hyväksyt edellä mainitun mukaisesti tällaisten tietojen siirtämisen muihin maihin, mukaan lukien Euroopan talousalueella ja sen ulkopuolella oleviin maihin.

Emme myy, vuokraa tai markkinoi sinua koskevia henkilötietoja kolmansille osapuolille nyt tai jatkossa. 

 

Mitä ovat evästeet?
Kun vierailet verkkosivuillamme, tietokoneeseesi saatetaan tallentaa joitakin tietoja "evästeen" muodossa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietoja ja joka on tallennettu tietokoneeseesi. Evästeitä käytetään yksinomaan teknisiin tarkoituksiin verkkosivujen käytön helpottamiseksi. Evästeet voivat olla esimerkiksi tiedostoja, jotka tallennetaan pysyvästi tietokoneeseesi. Näitä evästeitä voidaan tämän jälkeen käyttää verkkosivun mukauttamiseen käyttäjän valintojen ja kiinnostuksenaiheiden mukaan. Yleisin evästetyyppi on "istuntoeväste". Kun vierailet verkkosivulla, näitä istuntoevästeitä välitetään tietokoneesi ja palvelimen välillä tietojen käsittelyä varten. Istuntoevästeet poistetaan, kun suljet verkkoselaimen. "Pysyvä eväste" puolestaan tallennetaan levylle, ja se säilyy, vaikka selain suljettaisiin.

Thule Group käyttää evästeitä kävijöitä koskevien tilastojen keräämiseen ja asetuksiasi koskevien tietojen tallentamiseen, kun siirryt verkkosivuilla. Näin pyrimme kohdistamaan tietoja kävijöillemme mahdollisimman mielekkäästi.

Ellei toisin ole ilmoitettu, Thule Group ei milloinkaan käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen.

Jos et hyväksy Thule Groupin evästeiden käyttöä verkkosivuillamme, voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet muokkaamalla selaimen asetuksiasi. Tällöin emme kuitenkaan voi taata, että verkkosivujemme kaikki toiminnot toimivat tarkoittamallamme tavalla. Toimet, joilla evästeet hylätään, määräytyvät käytössä olevan verkkoselaimen mukaan. Lisätietoja saat selaimesi mukana toimitetuista tiedoista. 

 

Mitä ovat lisäyspainikkeet?
Lisäyspainikkeiden avulla verkkosivustojen omistajat voivat helposti jakaa sisältöä yhteisöpalveluiden välityksellä, sähköpostitse tai lisäämällä sivu kirjanmerkkeihin. Painikkeista saa tilastotietoja kirjanmerkin lisäämisestä ja käyttäjien jakamistoiminnoista. Niiden avulla kävijät voivat levittää nopeasti sanaa sivustoista, mikä parantaa niiden suosiota ja sijoittumista hakutoiminnoissa. 

 

Mitä ovat yhteisöpalvelut?
Verkkosivuilla voidaan käyttää yhteisöpalveluiden pienoisohjelmia, joiden avulla käyttäjät voivat helposti käsitellä sivuston sisältöä erilaisissa yhteisöpalveluissa (kuten Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä tai LinkedIn-palvelussa). Lisätietoja tietojen keruutavoista, kerättävistä tiedoista ja kyseisten kolmansien osapuolten määrittämistä evästeistä on asiaankuuluvien yhteisöpalveluiden tietosuojatiedoissa.  

 

Kuinka THULE GROUP suojaa asiakastietoja?
Thule Group suojaa henkilötietojasi jatkuvasti korkeita standardeja noudattaen. Kaikkia tällaisia tietoja suojataan erityisen huolellisesti.

Kaikki salasanat salataan, ja palvelimemme suojataan turvallisilla palomuureilla.  

 

Onko Thule Groupin tietosuojakäytäntö käytössä linkitetyillä ulkoisilla verkkosivuilla?
Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, kuten yhteistyökumppanien sivustoihin. Tällaiset kolmansien osapuolten sivustot eivät ole hallinnassamme, eikä tämä tietosuojakäytäntö koske niitä. Jos käytät muita verkkosivustoja toimittamiemme linkkien kautta, kyseisten verkkosivustojen omistajat voivat kerätä henkilötietojasi. Varmista, että hyväksyt tällaisten kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöt, ennen kuin lähetät niihin henkilötietojasi.  

 

Ekstranet-käyttäjien käsittely
Thule Groupin ekstranet-verkkojen kirjautumiset ovat henkilökohtaisia, ja käyttäjän tunnistamiseen käytetään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta. Jälleenmyyjään/myyntipisteeseen yhteyden muodostanut käyttäjä saa käyttöönsä kyseistä jälleenmyyjää/myyntipistettä varten valitut tietoasetukset. Jälleenmyyjän/myyntipisteen ekstranetin järjestelmänvalvojan vastuulla on poistaa sellaisten käyttäjien käyttöoikeudet, joiden ei pitäisi enää pystyä käsittelemään ekstranetiä jälleenmyyjän/myyntipisteen puolesta.

Muut Thule Groupin tuotenimet voivat käyttää samoja käyttäjätietoja, ja tämä koskee myös Thule Groupin ekstranetiä. Ekstranet kattaa kaikki Thulen tuotenimet.  

 

Millä tavoin Thule Group päivittää tätä tietosuojakäytäntöä?
Thule Group voi milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta muuttaa tämän tietosuojakäytännön sisältöä päivittämällä sen. Suosittelemme, että verkkosivujemme käyttäjät lukevat Thule Groupin tietosuojakäytännön uudelleen säännöllisesti, jotta he ovat aina perillä uusista tietosuojakäytännöistä tai käytäntöihin tehdyistä muutoksista. 

 

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Tavaramerkki on sana, logo, tunnuslause, väri tai muoto, jonka avulla tuotteen tai palvelun alkuperä voidaan tunnistaa ja erottaa muista. Kaikki Thule Groupille kuuluvat tavaramerkit ovat yhtiön tärkeää ja arvokasta omaisuutta.

Thule Group kunnioittaa muiden tahojen immateriaalioikeuksia, ja pyydämme, että myös meidän immateriaalioikeuksiamme kunnioitetaan.

Ellei tällä sivustolla ole toisin ilmoitettu, kaikki tavaramerkit, tuotenimet ja yritysten logot ovat Thule Groupin tai sen tytäryhtiöiden omaisuutta ja immateriaalioikeuksiin liittyvien lakien suojaamia.

Thule Groupille kuuluvia tavaramerkkejä, tuotenimiä ja yritysten logoja ei saa käyttää millään tavoin ilman Thule Groupilta etukäteen saatua kirjallista lupaa.

Näiden verkkosivujen tekijänoikeudet, mukaan lukien rajoituksitta kaikki asiakirjat, tiedostot, tekstit, kuvat, grafiikat, laitteet, äänet ja audiovisuaaliset osat, ovat Thule Groupin omaisuutta sekä Ruotsin ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia. (Kaikki oikeudet pidätetään.)

Verkkosivuja tai mitään niiden osia, lukuun ottamatta jäljempänä mainittua poikkeusta, ei saa tuottaa uudelleen, jäljentää, kopioida, siirtää, jakaa, tallentaa tai muulla tavoin käyttää kaupallisesti ilman Thule Groupilta etukäteen saatua lupaa. Näille verkkosivuille johtavia linkkejä ei saa lisätä muihin sivustoihin ilman Thule Groupin etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Muutosten tekeminen näiden verkkosivujen sisältöön on ehdottomasti kiellettyä.

Voit tarkastella, tulostaa ja kopioida mitä tahansa näillä verkkosivuilla julkaistua asiakirjaa henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön sillä ehdolla, että tällaisissa kopioissa tai tulosteissa säilytetään kaikki tekijänoikeuksiin ja muihin oikeuksiin liittyvät maininnat.

Voit käyttää näiden verkkosivujen tietoja edellyttäen, että tietoja käytetään vain tiedon hankkimiseksi, ja sillä ehdolla, että tietojen lähde mainitaan. Sinulla on oikeus kopioida ja tulostaa lehdistötiedotteita ja muita asiakirjoja, jotka on luokiteltu julkisiksi.

Tietojen sisältöä ei saa muokata, ja tietoja täytyy käyttää tavalla, joka ei vaikuta kielteisesti Thule Groupin maineeseen.

Verkkosivuilla voi olla kuvia, jotka ovat kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien alaisia.  

 

Yhteydenotto
Jos sinulla on tähän tietoturvakäytäntöön liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä asiakastukeen näiden verkkosivujen kautta.

 

Vastuuvapautuslauseke
Vaikka olemme kaikin tavoin pyrkineet varmistamaan Thule Groupin sivuston tietojen paikkansapitävyyden, esitämme tiedot vakuudetta ja irtisanoudumme sekä suorasta että epäsuorasta vastuusta koskien tarjottujen tietojen täsmällisyyttä, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. Hyväksyt sen, että käytät tätä sivustoa ja sillä olevia linkkejä ja ilmoitettuja tietoja kokonaan omalla vastuullasi. Thule Group ei myöskään vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, ja niille tältä sivustolta johtavat linkit tarjotaan vain käyttäjän avuksi. Thule Groupin sivustolla oleva aineisto, mukaan lukien millä tahansa Thule Groupin sivulla olevat tekstit, kuvat, grafiikka ja kaaviot, saattaa sisältää teknisiä virheitä, lyöntivirheitä tai muunlaisia virheitä tai epätarkkuuksia. Thule Group tai mikään sen yhteydessä toimiva yhtiö ei vastaa mitenkään tällaisista virheistä tai epätarkkuuksista.

Edellä sanottu koskee myös sivustolla tarjottua Ostajan opasta sekä sen tuloksia; nämä tarjotaan yksinomaan palvelutarkoituksessa ja tiedoksi, eikä niiden tarkoitus ole toimia neuvontana tai suosituksina, joita lukija voi käyttää päätöksenteon perustana. Kaikki Ostajan oppaassa annetut tiedot ovat peräisin Thulen tuotteiden testauksesta kolmansien osapuolten tuotteisiin asennettuina tai niiden yhteydessä. Tekniset komponentit, suorituskyky ja muut kolmansien osapuolten tuotteiden ja niiden komponenttien ominaisuudet voivat muuttua Thule Groupin testauksen jälkeen (ilman, että Thule Group on siihen osallisena tai siitä tietoinen). Tästä seuraa, että Thule Group tai mikään sen yhteydessä toimiva yhtiö ei vastaa (ellei pakollisen lainsäädännön nojalla nimenomaisesti toisin määrätä) esinevahingosta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu Thule-tuotteen käytöstä, joka poikkeaa (i) itse Thule-tuotteen mukana ostettaessa tulevasta oppaasta tai käyttöohjeesta tai (ii) sellaisen tuotteen oppaasta tai käyttöohjeesta, johon Thule-tuote asennetaan tai jonka yhteydessä sitä käytetään. Thule Group kehottaa sinua perehtymään oppaisiin ja käyttöohjeisiin läpikotaisin ennen minkään yksittäisen Thule-tuotteen käyttöä.

Thule Group myös nimenomaisesti irtisanoutuu vastuusta koskien sen sivustojen mahdollista virustartuntaa tai muun tarttuvan tai haitallisen tartunnan läsnäoloa sivustolla; samoin se irtisanoutuu yhtiön sivuilla tarjottujen tietojen keskeytyksettömyyttä ja virheettömyyttä koskevasta vastuusta.

Thule Group tai kukaan sen yhteydessä toimiva henkilö tai mikään sen yhteydessä toimiva yritys ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu siitä, että käytät tai et kykene käyttämään tätä sivustoa tai tällä sivustolla tarjottuja tietoja, sisältöjä, palveluita tai muuta aineistoa.

Thule Group pidättää itsellään oikeuden muuttaa, lisätä ja/tai poistaa tietoja sivustolta (tämä vastuuvapautuslauseke mukaan lukien) milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Thule Group ei ole velvollinen päivittämään sivustoa tai sillä tarjottuja tietoja.